Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowa] Utopia [ PL ][ No-Hamachi ]

i'm PrO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram z mila checia. Lecz jedno pytanie:P

Exp: 300%

Drop: 350%

Yang: 500%

A Pan wyzej ode mnie pisal,ze hardzior:F wiec raty fake,czy to doswiadczenia z poprzedniej edycji?

@edit:

Czy na serwerze wystepuje is?;d

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Jeden Z lepszych serverów na którym grałem masz + za niego :]

Up: Mam proces logowania trwa i wyłącza mi meetka.

The grass is always greener on the other side of the fence.

Never put off until tomorrow what can be done today.

Opublikowano

Mnie dziwi jedno jesli chcecie grać na Hard tak jak to niktorzy pisza to idzcie na PLa i tam grajcie bo to jest naprawde hard i przynjamniej go wam nie wylacza po 2 tyg ...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Dajcie zwykłe spolszczenie bo grać się nie da ! =|

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

Mozecie pobrać ten lanucher, i skopiować z niego tylko Spolszczenie Utopia i wrzucić sobie do niespatchowanego metina. Mi tak działa. NIe mozna grac z kamerem bo to nie chce sie wtedy włączyć !!

@Edit Osobicie działa mi na AnimeMT2 i na Madaka też, więc możecie tam wrzucic i tam tez bedzie wam działało. Działa wszędzie, w kazdym kliencie i na kazdym modzie ^^

:[

Opublikowano

tak cwaniaki na kamer modzie chca ^^ troche te spol duzo zajmuje i troche sie pobiera na moim necie...

CZEMU NIE MOZESZ DAC ZWYKLEGO SPOLSZCZENIA ?!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mozecie pobrać ten lanucher, i skopiować z niego tylko Spolszczenie Utopia i wrzucić sobie do niespatchowanego metina. Mi tak działa. NIe mozna grac z kamerem bo to nie chce sie wtedy włączyć !!

@Edit Osobicie działa mi na AnimeMT2 i na Madaka też, więc możecie tam wrzucic i tam tez bedzie wam działało. Działa wszędzie, w kazdym kliencie i na kazdym modzie ^^

zrobilem tak jak mowiles, i przy odpalaniu spol mam blad LOG

Opublikowano

wyszedłem wam, gaczom na przeciw i wrzuciłem spol, te co zajmuje 2mb

Prosze bardzo:

http://www.speedyshare.com/files/23939923/Spolszczenie_Utopia.exe

i skanik tez dla was:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8d3bf2a406e46db6f3e6e3e718eff03d8fabebc6f8fa5018fda15cbd717aed84-1282636430

Licze na -'siki aczkolwiek mam slabego neta i troche trwalo wrzucenie ^^ wiec mozecie mi walnąć minusikiem ;]

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ja zrobilem tak jak ktos pisal. Wrzucilem samo spol do anime,wlaczylem anime ,zeby sie spatchowalo^^ i odpalilem bez problemow;p serwer fajny,polecam,aczkolwiek sam grac nie zamierzam^^ Sprawdzalem tylko z nudow;P Kilka bledow,np sura nie dostaje na start czapki,exp ringa,ksiegi czy tez pelerynek i reki. Za to szamnka dostaje full wypas^^ Nawet zareczynowe ringi^^ Ale milo expi sie,lvl szybko leci:P

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

No ładnie, ledwo wystartował serwer a już jest offline ... ;/

Opublikowano

Mozecie wejsc na serwer? Pisze mi ONLINE a nie moge..

Opublikowano

Mozecie wejsc na serwer? Pisze mi ONLINE a nie moge..

wejsc obecnie nie moge, chyba jakies prace albo res, bo chwilke temu moglem.

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...